Dagmar Design

gallery/twitter
gallery/facebook
gallery/linkedin

grafische vormgeving & styling

Werkwijze

Zin in een interieurverandering? Leer hoe je met jouw eigen plattegrond een goede indeling kunt maken! Welke stijl sluit het beste bij jou aan? Welke kleuren horen daarbij en welke materialen, stoffen en meubels? Wil je jouw meubels ook wel eens anders neerzetten, of gaat je verhuizen of verbouwen? In deze workshop maak je een persoonlijk kleurenplan/moodboard en krijgt je praktische kleur- en woontips om vervolgens zelf mee aan de slag te kunnen. In deze workshop krijgt je belangrijke basistips over het goed indelen van een door jouw gekozen ruimte in de woning. Deze ruimte is de leidraad tijdens de workshop. 

Als je interieurvraagstukken hebt geeft Dagmar je graag tijdens de workshop advies. Neem plattegronden, jouw favorieten woonbladen en/of foto's mee! Na afloop van de workshop heb je voldoende inspiratie opgedaan om direct aan de slag te gaan!

 

Workshop interieurstyling

Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

Alle benodigde materialen
Vriendinnenkorting: wanneer u zich samen aanmeldt krijgt u € 2,50 p.p. korting op de workshop.

Prijs: € 42,50 p.p.

Wil je deelnemen aan een workshop of heb je nog vragen?

Mail gerust naar info@dagmardesign.nl

Je kan je ook met een groep (minimaal 6 en maximaal 15 personen) inschrijven voor een interieurworkshop op locatie. We kunnen de middag zo invullen als je wilt, bijvoorbeeld met een heerlijke hightea. Leuk als bedrijfsuitje of voor een groep vriendinnen!

 

Workshop interieurstyling

gallery/moodboard-interieur-afbeeldingen-zoeken
gallery/contact dd
gallery/dagmardesign dd rood