Dagmar Design

gallery/twitter
gallery/facebook
gallery/linkedin

grafische vormgeving & styling

Werkwijze

Verkoop styling

Drie redenen om jouw huis te laten restylen

 

1. Je verkoopt jouw huis, niet jouw thuis
Een restyling is bedoeld om jouw huis aantrekkelijk te maken voor een breed publiek. De kijkers moeten zich kunnen voorstellen dat zij in het huis wonen. Jouw persoonlijke spullen en herinneringen zijn voor hen niet van waarde en worden daarom tijdelijk buiten beeld gehouden. Uiteraard neem je deze mee naar jouw nieuwe woning om daar een nieuw thuis te creëren.

2. Geen kijker, geen koper
Om jouw huis te verkopen moet je eerst mensen interesseren om eens te komen kijken. Een aantrekkelijke presentatie en mooie foto’s trekken kijkers en uiteindelijk ook jouw koper! De eerste indruk is doorslaggevend bij aankoop van de woning.

3. Minimale investering, maximaal resultaat
Door te investeren in een verkoopstyling behaal je groot resultaat. Met minimale middelen en een frisse blik wordt er voor gezorgd dat jouw woning sneller wordt verkocht. Zakken in de prijs is niet nodig, je verkoopt uw woning tegen de gewenste prijs. Kortom: je verdient je investering weer terug!

gallery/badkamer_voor-300x200
gallery/verkoopstyling-badkamer-na-300x200

Dagmar gaat gestructureerd en efficiënt te werk. Tijdens een intakegesprek maakt zij kennis met jou en jouw situatie. Vervolgens bekijken jullie samen de woning om de sterke en zwakke punten te identificeren. Dagmar inventariseert in hoeverre jouw eigen meubels en materiaal bruikbaar zijn voor de restyling. Voor het huisraad waarvoor (tijdelijk) geen ruimte is, kan opslagruimte worden georganiseerd.
De volgende stap is het restylen van de woning en ga je samen met Dagmar aan de slag met de veranderingen.

Als de restyling is afgerond wordt het resultaat door een professionele fotograaf in beeld gebracht. De foto’s kunnen worden gebruikt op de website van jouw makelaar of bijvoorbeeld in een verkoopbrochure. Je kan Dagmar ook inschakelen als je een open huis organiseert. Zij zorgt er dan voor dat jouw woning er op deze dag zo gunstig mogelijk uitziet en de kijkers worden op een gastvrije manier ontvangen.

Dagmar kenmerkt zich door kwaliteit en flexibiliteit. Jij geeft het budget aan en Dagmar gaat daarmee aan de slag. Vanaf € 250,00 kan zij je al een passend voorstel doen!

gallery/contact dd
gallery/dagmardesign dd rood